• ACUSON
    SEQUOIA

Sistem cu ultrasunete ACUSON Sequoia

Sistemul cu ultrasunete ACUSON Sequoia a fost proiectat cu gândul la utilizatori și pacienți. Sistemul ACUSON Sequoia, bazat pe tehnologia BioAcoustic, reduce impactul vibrațiilor ultrasunetelor între utilizatori, pacienți și tehnologie. Prin reducerea instabilității care apare adesea în timpul examinărilor cu ultrasunete, sistemul ACUSON Sequoia poate contribui la furnizarea de date clinice eficiente.

Monitor OLED

Ecran de 22" cu gamă dinamică ridicată și unghi larg de vizualizare.

Ecran tactil mare

Ecranul tactil de 15,6" vă oferă mai mult spațiu pentru a vă defini propriul flux de lucru intuitiv.

Numeroase zone de depozitare

2 coșuri de depozitare integrate și un raft de depozitare.

Încălzitor de gel integrat

Încălzitor de gel integrat care poate fi plasat pe ambele părți ale sistemului.

Panou de control

Proiectat pentru orice încăpere și flux de lucru, panoul de control se poate roti la 180 de grade pentru a asigura un flux de lucru fără întreruperi.

Numeroase cârlige pentru cabluri

Cu numeroase cârlige pentru cabluri și spații de depozitare, puteți crea un mediu lipsit de complicații.

Tastatură retractabilă opțională

Conductoare ECG opționale și port creion opțional

Funcționalitatea unui sistem cardiologic de îngrijire generală.

Patru porturi active

Microconectori de proximitate compacți pentru patru porturi active.

Închidere centralizată și pedale controlate

Mecanismul de blocare centrală elimină necesitatea de a bloca fiecare proces de lucru individual, ceea ce sporește manevrabilitatea.

Vizualizare

Imagine focalizată

InFocus utilizează fascicule de transmisie sintetizate, focalizate retrospectiv pe tot câmpul de vizualizare, care sunt focalizate la toate adâncimile. Se extrag mai multe informații din secvența convențională de radiații, utilizând grupuri masive de fascicule multiple care se suprapun, mai degrabă decât linii de fascicule individuale sau paralele apropiate, ca în sistemele convenționale.

Imagistica personalizată a țesuturilor

Tehnologia de corecție a vitezei sunetului ACUSON Sequoia modifică viteza sunetului în funcție de tipul de corp sau de patologie pentru a îmbunătăți focalizarea, rezoluția spațială și contrastul.

UltraArt Universal Image Processing

UltraArt este o nouă abordare care le permite utilizatorilor să selecteze setările de imagine preferate prin selectarea uneia dintre cele patru opțiuni de procesare a imaginii afișate pe ecranul tactil. UltraArt poate funcționa atât în modul live, cât și în cel de postprocesare.

Modality compare

Funcția de comparare a modalităților permite utilizatorului să compare cu ușurință imagini de la alte modalități de imagistică pentru vizualizare simultană împreună cu imaginile cu ultrasunete în timp real. Acest lucru permite compararea rapidă și ușoară a organelor sau a patologiilor identificate anterior.

Tehnici de colorare

Suprimarea blițului de culoare

Tehnologia de corecție a vitezei sunetului ACUSON Sequoia modifică viteza sunetului în funcție de tipul de corp sau de patologie pentru a îmbunătăți focalizarea, rezoluția spațială și contrastul.

Clarificați tehnologia de îmbunătățire vasculară

Reduce artefactele care se găsesc adesea în vasele și camerele inimii fetale, îmbunătățește delimitarea vaselor, îmbunătățește rezoluția contrastului în interiorul și între organe și îmbunătățește considerabil vizualizarea micro și macrovaselor.

Stare de curgere lentă

Filtre inteligente care fac distincția între flux și dezordine prin filtrarea mișcării, amplificarea adaptivă a semnalului și suprimarea flash-urilor. Aceste filtre inteligente pot detecta și semnaliza semnalele de flux cu mișcare lentă.

Dynamic MultiHertz Technology​

Un instrument inteligent de automatizare a tehnologiei care ajustează automat frecvența culorilor în funcție de poziția câmpului cromatic al utilizatorului.

Utilizarea clinică

  • Cavitatea abdominală

  • Cerere de aplicare

  • Piept

  • Inima

  • MSK

  • OB-GYN

  • Pediatrie

  • Glanda tiroidă

  • Vase

Instrumente puternice pentru automatizare

Auto TEQ Doppler​

ACUSON Sequoia poate corecta automat traseul Doppler al undelor de puls în timpul înghețării, oferind utilizatorului o nouă încredere în fluxul de lucru. Opțiunile complete de post-procesare sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizator pentru a îmbunătăți și mai mult fluxul de lucru.

Gesture-Detecting Transducer Technology​

Folosind tehnologia avansată a accelerometrului și un software brevetat, tehnologia de recunoaștere a gesturilor recunoaște interacțiunea utilizatorului cu transductorul. Acest lucru poate sprijini fluxurile de lucru clinice prin reducerea interacțiunilor nedorite cu tastatura, permițând ecografilor să se concentreze mai mult asupra pacientului.

Protocol Scan​

Protocol Scan este un instrument de automatizare a fluxului de lucru care poate anticipa și executa sondajul dumneavoastră pe baza unor programe personalizabile, reducând în mod semnificativ apăsarea tastelor, scurtarea timpului de sondaj și reducerea variabilității din partea mai multor utilizatori.

SISTEM CU ULTRASUNETE ACUSON SEQUOIA

Vizualizare inteligentă. Înțelegere îmbunătățită. Proiectare centrată pe utilizator.