• ACUSON
    JUNIPER

Sistem cu ultrasunete ACUSON Juniper

Sistemele cu ultrasunete ACUSON Juniper sunt sisteme de înaltă performanță care permit obținerea de imagini pentru fiecare pacient cu o fidelitate ridicată a diagnosticului. Acestea oferă capabilități puternice încorporate într-unul dintre cele mai compacte modele din clasa lor. ACUSON Juniper, care poate încăpea în majoritatea camerelor de spital.

Eliberați-vă potențialul cu sistemul cu ultrasunete ACUSON Juniper Select. ACUSON Juniper Select oferă aceeași tehnologie avansată de imagistică ca și ACUSON Juniper, precum și anumiți senzori, caracteristici software și opțiuni.

Monitor LCD de 21,5"

Opțiuni extinse de personalizare pentru o adaptabilitate maximă a operatorului

Ecran tactil de 13,3"

Interfață de utilizator inteligentă pentru setări și protocoale de scanare mai rapide

Panou de control

Înălțime, unghi și chei reglabile

Manevrabilitate ușoară

Unul dintre cele mai ușor de manevrat sisteme, cântărește doar 76 kg și are mânere atât în spate, cât și în față.

Cârlige pentru instalarea cablurilor

Sunt disponibile mai multe cârlige

Funcționare silențioasă

Nivel sonor asemănător celui din dormitor, cu 40% mai silențios decât un sistem mediu din această clasă

Porturi senzoriale multiple

Flux de lucru eficient datorită celor 5 porturi pentru senzori activi, 1 port cardiac și 2 porturi pentru fizioterapie

Performanță maximă

Sunt disponibile mai multe compartimente de depozitare, precum și spațiu pentru instalarea ușoară a perifericelor.

Manevrabilitate ușoară

Cinci porturi active pentru senzori și un port CW

Panou de control intuitiv și ecran tactil de 13,3 dm

Adaptabil la orice cameră și sarcină

Vizualizare

Furnizarea de rutină a unei îngrijiri medicale de înaltă calitate presupune scanarea practic a fiecărui pacient, indiferent de mărime, greutate sau afecțiune. Cu versatilitatea sa clinică și cu imagistica de vârf a elasticității țesuturilor din industrie, ACUSON Juniper vă permite să vă extindeți ofertele clinice și de servicii cu ultrasunete la aproape toate tipurile și cazurile de pacienți.

Modul B

Rezoluție cu contrast ridicat, uniformitate totală a imaginii: calitate totală a diagnosticului.

Culoare

Creșteți încrederea în diagnosticare cu o rezoluție excepțională a culorilor.

Utilizarea clinică

  • Abdomen

  • Utilizare extinsă

  • Piept

  • Inima

  • MSK

  • Ginecologie

  • Testicule

  • Glanda tiroidă

  • Vase

Utilizare extinsă

  • Virtual Touch (VTq)

    VTq este o metodă de măsurare în timp real care utilizează unde transversale generate de tehnologia Acoustic Radiation Impulse Force Imaging (ARFI).
  • Ecografie cu contrast îmbunătățită (CEUS)

    Aplicațiile avansate sunt implementate pentru o mai mare încredere clinică în imagistica generală. CEUS oferă o calitate îmbunătățită a diagnosticului și o mai mare fiabilitate a diagnosticului.
  • Vizualizarea elasticității eSie Touch

    eSie Touch Elasticity Visualisation este o tehnică de imagistică calitativă în timp real care calculează și afișează rigiditatea relativă a țesuturilor. Vizualizarea elasticității eSie Touch permite utilizatorului să creeze o elastogramă prin aplicarea unor cicluri secvențiale netede de compresie în timpul imagisticii standard în modul B.
  • Afișarea vectorului de viteză

    Tehnologia Syngo® Velocity Vector Imaging sprijină evaluarea mecanicii musculare și motorii miocardice globale și regionale, inclusiv a tensiunii longitudinale globale.
  • Eco de stres

    Aplicația Stress Echo oferă instrumente pentru înregistrarea, afișarea, selectarea, compararea, evaluarea și arhivarea mai multor bucle cardiace în timpul diferitelor etape ale unui studiu Stress Echo inițiat de ECG.
  • Pachet de sănătate arterială

    Pachetul Syngo® Arterial Health Package (AHP) este o metodă non-invazivă de evaluare a riscului cardiovascular și oferă o aplicație avansată pentru cuantificarea sănătății arteriale.
  • 4D Imaging

    4D imaging Sight oferă o interfață intuitivă pentru achiziția rapidă de imagini și redarea volumului. Această funcție oferă capabilități de imagistică 3D în timp real și de imagistică 4D. Opțiunea oferă instrumente de analiză cantitativă pentru a îmbunătăți funcționalitatea de vizualizare 4D

Tehnologii bazate pe IA

eSie Left Heart

eSie Left Heart identifică și conturează automat ventriculul stâng și atriul stâng, îmbunătățind consistența și reproductibilitatea cuantificării ventriculului stâng și a atriului stâng.

syngo Auto Follicle

syngo Auto Follicle este o metodă de măsurare automată care permite evaluarea rapidă și precisă a mai multor foliculi. Aceasta ajută la reducerea timpului de examinare, permițând utilizatorului să captureze și să înregistreze automat măsurătorile.

eSie Measure

Pachetul de accelerare a fluxului de lucru eSie Measure oferă măsurători semiautomate pentru studiile eco de rutină, îmbunătățind eficiența și consecvența pentru utilizatorii finali.

Syngo Auto OB

Syngo Auto OB este un algoritm inovator care recunoaște reperele anatomice pentru cele șase structuri fetale de bază standard (CRL, BPD, HL, HC, AC și FL) și efectuează automat aceste măsurători biometrice prin simpla apăsare a unui buton.