Sistem cu ultrasunete ACUSON Freestyle

Seria ACUSON Freestyle este prima soluție de ecografie fără fir din lume, deschizând noi orizonturi de acces la ecografie în sălile de intervenție și în mediile de îngrijire. Seria oferă configurații scalabile pentru un flux de lucru automatizat, o imagistică clară și un acces mai rapid la procedurile cu ultrasunete, utilizând tehnologii wireless și fără fir, precum și sincronizare intermodală.
Senzorii și bateriile submersibile, fără cabluri, ajută la menținerea sterilității câmpului pentru un control îmbunătățit al infecțiilor.
Tehnologia avansată Pixelformer™ asigură o imagine uniformă și clară pe tot câmpul vizual.
Îmbunătățirea imagisticii acului ajută la reducerea problemelor de imagistică la pacienții cu dificultăți de scanare.
Vizualizați imaginile ecografice și introduceți cu ușurință datele pacientului cu ajutorul aplicației ACUSON Freestyle Mobile Link.

Tehnologii de prelucrare a imaginilor

  • Arhitectura de procesare a imaginii Pixelformer

    ACUSON Freestyle utilizează focalizarea computațională pentru a focaliza fiecare pixel în parte pentru o claritate uniformă pe întreaga imagine - fără a fi nevoie să setați sau să ajustați manual zonele de focalizare. Această arhitectură de imagistică ajută, de asemenea, la eliminarea benzilor focale și la reducerea zgomotului pe întreaga imagine, rezultând o rezoluție superioară a detaliilor și o claritate a imaginii pentru vizualizarea anatomiei țintelor.
  • Vizualizare îmbunătățită a acului

    Sistemul ACUSON Freestyle oferă o vizibilitate excepțională a acului pentru o ghidare mai eficientă a procedurii. Acesta utilizează o tehnică sofisticată de focalizare sintetică concepută pentru a crește vizibilitatea acului fără a reduce rata de cadre. Utilizând o varietate de conectivitate spațială și control, această tehnologie ajută la creșterea încrederii în timpul intervențiilor ghidate cu ultrasunete.
  • Anesteziologie

    Sistemul ACUSON Freestyle permite blocurile nervoase ghidate cu ultrasunete și imagistica dinamică, sporind eficiența și eficacitatea procedurilor de anestezie regională.
  • Radiologie intervențională

    Cu mobilitate fără cablu și instrumente precum vizualizarea îmbunătățită a acului, ACUSON Freestyle vă oferă o cale de acces vascular pentru plasarea liniei și ghidare procedurală la punctul de îngrijire.
  • MSC

    Sistemul ACUSON Freestyle, conceput pentru a oferi o calitate maximă a imaginii de înaltă calitate în MSC și controlul durerii cu ultrasunete, oferă injecții precise sub ac și un diagnostic rapid al structurilor țesuturilor moi.

Utilizarea clinică

  • Radiologie intervențională

  • Sistemul musculo-scheletal

  • Anesteziologie