Sistem cu ultrasunete ACUSON P500

Siemens Healthineers a dezvoltat sistemul ecografic portabil compact și puternic ACUSON P500™ pentru a oferi medicilor o gamă largă de aplicații clinice chiar la patul pacientului. Este platforma dvs. pentru evaluarea manifestărilor clinice, facilitând un diagnostic precis și asistând în procedurile de urgență și de îngrijire critică. ACUSON P500 oferă, de asemenea, o versiune de ecocardiografie intracardiacă (ICE) care integrează capacitățile de imagistică ale familiei ACUSON AcuNav™. de catetere la sistemul ACUSON P500.

Detalii tehnice

  • Dynamic Persistence

    Persistența dinamică previne apariția de imagini fantomatice atunci când este detectată mișcarea senzorului sau a pacientului. Acest lucru crește sensibilitatea culorilor și reduce zgomotul în modul B atunci când nu este detectată nicio mișcare.
  • Suprimarea automată a artefactelor de culoare ale blițului

    Tehnologia inovatoare proprie Siemens detectează și previne artefactele de mișcare asociate cu mișcarea senzorului și a pacientului. Acest lucru crește sensibilitatea imaginii color atunci când nu este detectată nicio mișcare.
  • Vizualizare îmbunătățită a acului

    Vizualizarea îmbunătățită a acului permite o imagistică mai bună. Folosește o arhitectură Pixel unică pentru unghiuri multiple fără a reduce rata de cadre. Algoritmul de amestecare patentat și filtrele speckle asigură o imagistică optimă .
  • Clarificarea tehnologiei Vascular Enhancement (VE)

    Clarify™ VE este o analiză adaptivă a pixelilor în timp real implementată cu o interfață de utilizator simplă, care economisește timp și care oferă mai multe niveluri de iluminare pentru a optimiza rezoluția contrastului tisular și pentru a identifica atât țesutul, cât și peretele vasului în funcție de preferințele utilizatorului. Tehnologia Clarify VE este disponibilă pentru toate transductoarele curbe și liniare.
  • MSC

    Sistemul ACUSON Freestyle, conceput pentru a oferi o calitate maximă a imaginii de înaltă calitate în MSC și controlul durerii cu ultrasunete, oferă injecții precise sub ac și un diagnostic rapid al structurilor țesuturilor moi.