NAEOTOM Alpha

Primul tomograf cu numărare de fotoni din lume.
Bazat pe detectorul revoluționar de conversie directă a semnalului QuantaMax, NAEOTOM Alpha oferă imagini de înaltă rezoluție cu o expunere minimă la radiații, informații spectrale la fiecare scanare și un contrast îmbunătățit cu niveluri de zgomot mai scăzute.
Profitați de o gamă de opțiuni clinice și de o consistență revoluționară nemaiîntâlnită până acum la scanerele CT convenționale - pentru scanarea potențială a pacienților excluși anterior și pentru un proces decizional clinic încrezător.
NAEOTOM Alpha se bazează pe un nou tip de detector, cu numărare de fotoni, care poate depăși limitările detectoarelor CT actuale, oferind date CT cu rezoluție spațială ridicată, fără zgomot electronic și cu informații spectrale native.

Detaliile impresionante

Rezoluție înaltă la o doză mică

Cu o grosime a feliei de 0,4 mm și o rezoluție în plan de 0,24 mm, NAEOTOM Alpha oferă un nivel impresionant de detalii cu o eficiență totală a dozei în protocoalele de scanare standard.

  • Rezoluție înaltă în toate protocoalele standard brevetate
  • Rezoluție înaltă în toate protocoalele standard de angiografie CT
  • Nivel ridicat de detaliu pentru evaluarea structurilor fine în toate zonele anatomice

Rezoluție ultra-înaltă la o doză standard

În modul de scanare Quantum High Resolution, NAEOTOM Alpha oferă o rezoluție spațială remarcabilă de 0,11 mm (în plan) și o grosime a feliei de 0,2 mm.

  • Rezoluție de neegalat atât în plan cât și în afara planului pentru evaluarea leziunilor mici și a structurilor anatomice (de exemplu, noduli pulmonari, vase cerebrale, structuri osoase).

Rezoluție înaltă în imagistica cardiacă

În cazul CT convenționale, limita pentru imaginile de înaltă rezoluție în CT cardiacă este de 0,6 mm grosime a feliei (fără filtre pieptene). Cu NAEOTOM Alpha, această limită este crescută la 0,4 mm, menținând în același timp o rezoluție temporală remarcabilă de 66 ms și o eficiență totală a dozei, permițând dezvăluirea unor detalii coronariene impresionante.

  • Vedeți detalii fine în CTA coronariene
  • Aflați mai multe detalii atunci când evaluați plăcile coronariene

Acoperirea pacienților

NAEOTOM Alpha vă permite să examinați cu încredere pacienții excluși anterior, să efectuați scanări care nu erau posibile înainte și să creșteți frecvența urmăririi, dacă doriți.

PURE Lumen

Artefactele care rezultă din calcificările arteriale pot face imposibilă estimarea adevăratei lumenuri vasculare. PURE Lumen elimină aceste calcificări pe baza informațiilor spectrale conținute în fiecare imagine voxel.

  • Evaluați chiar și vasele puternic calcificate
  • Creați carduri virtuale fără calciu
  • Efectuați studii coronariene CTA și la pacienții cu CaScore ridicat

toate rezultatele scanării CT într-o singură scanare

Cu NAEOTOM Alpha, dilema de a decide înainte de a scana ce informații sunt cele mai relevante este de domeniul trecutului. Acesta redefinește procesul de luare a deciziilor clinice prin furnizarea tuturor rezultatelor relevante ale tomografiei computerizate într-o singură scanare.

Imagistică spectrală cu rezoluție spațială înaltă

Cu NAEOTOM Alpha, hărțile spectrale sunt disponibile mai detaliat ca niciodată - până la o grosime a feliei de 0,4 mm. Acest lucru permite efectuarea evaluării funcționale cu un grad ridicat de precizie.

  • Detectarea leziunilor mici în ficat
  • Evaluați umflarea spectrală a măduvei osoase
  • Evaluarea defectelor de perfuzie pulmonară pe baza diagramelor detaliate de iod

Precizie stabilă

NAEOTOM Alpha redefinește consistența diagnosticului prin furnizarea de imagini mono-energetice ca tip de imagine standard pentru fiecare scanare. Efectuați măsurători numerice independente de parametrii de scanare selectați și luați decizii clinice bazate pe rezultate standardizate pe tot parcursul parcursului pacientului.

Imagini mono-energetice ca tip de imagine implicită

Pentru fiecare scanare, NAEOTOM Alpha produce imagini mono-energetice care sunt independente de parametrii de scanare. Acest lucru le permite radiologilor să adapteze studiile la nevoile pacientului, fără a compromite coerența și comparabilitatea.

  • Analizați, evaluați și comparați scanările folosind imagini monoenergetice ideale pentru sarcina clinică în cauză.

Valori Hounsfield stabile

În tranziția către evaluarea cantitativă prin CT și radiomică, radiologii și specialiștii medicali trebuie să se bazeze pe stabilitatea măsurătorilor lor. Spre deosebire de CT convențională, CT cu numărare de fotoni oferă această stabilitate.

  • Bazați-vă pe măsurători cantitative și reproductibile HU chiar și atunci când scanați cu o doză mică de radiații.

Control intuitiv

NAEOTOM Alpha schimbă modul în care poate fi utilizată tehnologia sofisticată de tomografie computerizată. Este pentru prima dată când am oferit caracteristici de utilizare dovedite într-un scaner CT premium de înaltă calitate. Sistemul sprijină și ghidează utilizatorii pe parcursul întregului flux de lucru al scanării, în timp ce soluțiile bazate pe inteligență artificială îi ajută pe radiologi la citirea cazurilor.
  • Neurologie

    CT în neurologie reprezintă un domeniu cu multe provocări: implanturi chirurgicale, structuri mici, contrast slab și nevoia de informații funcționale. NAEOTOM Alpha este capabil să rezolve aceste probleme și să ofere răspunsuri care contează în bolile neurologice acute și cronice.
  • Pneumologie

    NAEOTOM Alpha în pneumologie: depășirea morfologiei. NAEOTOM Alpha oferă informații spectrale la fiecare scanare. Oferind mai mult decât morfologia, o singură scanare poate oferi toate informațiile CT de care aveți nevoie.
  • Oncologie

    NAEOTOM Alpha în oncologie: consecvență pe parcurs. NAEOTOM Alpha oferă imagini monoenergetice ca tip de imagine standard - pentru rezultate standardizate și comparabilitate de-a lungul întregului parcurs al pacientului.
  • Cardiologie

    NAEOTOM Alpha în cardiologie: mai cuprinzător. Non-invaziv. Scanează pacienții excluși anterior de la CT cardiac. NAEOTOM Alpha oferă detalii impresionante pentru structurile mai mici și facilitează diferențierea calciului de iod.

Caracteristici tehnice

Interfață utilizator cu suport de IA

flux de lucru mobil bazat pe tehnologia GO și până la cinci tablete plug-in, myExam Companion, myExam Satellite și FAST 3D Camera.

Ghidare laser integrată

pentru intervenții cu myNeedle Companion și myNeedle Laser

Prelucrarea datelor

Reconstrucția cuantică a imaginii și transmiterea de date prin cablu coaxial împerecheat

Tehnologie cu sursă dublă

NAEOTOM Alpha este un sistem cu două surse, care oferă o înălțime de ton de până la 3,2 și o rezoluție temporală de până la 66 ms.

Performanță puternică la o doză mică

cu tuburi cu raze X Vectron® și filtru de staniu 2 x 120 kW (1300 mA la 70 kV)

Tehnologia cuantică

Avantajele unei contribuții energetice egale, pixeli mici ai detectorului, eliminarea zgomotului electronic și sensibilitatea spectrală intrinsecă.

Detectoare QuantaMax Detectoare

Numărătoare de fotoni pe bază de telurură de cadmiu de 6 cm cu peste 1,3 milioane de elemente de detecție

1,3 milioane de elemente detectoare

O experiență fără compromisuri pentru pacienți

Înălțimea mesei pentru pacienți este de numai 38 cm.

Diametrul deschiderii este de 82 cm.

Ghid vizual al pacientului pentru a asista pacienții.

myExam Companion

Cu ajutorul noilor capacități de digitalizare, myExam Companion ghidează operatorii prin procedurile de diagnosticare, astfel încât aceștia să poată interacționa ușor și natural atât cu pacientul, cât și cu tehnologia.

Tehnologie GO

accesibil prin intermediul unei tablete sau al unei stații de lucru, este un set de tehnologii care standardizează și simplifică toate procesele din cadrul departamentului - de la configurarea pacientului la distribuirea, arhivarea și citirea imaginilor.

AI-Rad Companion

Algoritmii bazați pe inteligență artificială asigură post-procesarea automată a seturilor de date de imagini. Prin identificarea și cuantificarea structurilor și anomaliilor anatomice relevante, aceștia plasează rezultatele într-un context de diagnosticare și permit un diagnostic rapid și precis.
  1. Tuburi cu raze X

    2 tuburi Vectron

  2. Detector
    2 detectoare QuantaMax CT cu numărare de fotoni
  3. Numărul de felii primite

    2 х 144 felii

  4. mA

    Până la 1300 mA

  5. Autorizație temporară

    Până la 66 ms

  6. kV

    70, 90, 120, 140 kV
    СН100, СН140 kV

  1. acoperirea z

    144 х 0,4 mm
    120 х 0,2 mm (UHR)

  2. Rezoluția spațială

    0,11 mm (în plan) în modul UHRv

  3. Puterea

    2 х 120 kV

  4. Încărcare pe masă

    Până la 307 kg

  5. Viteză

    Până la 737 mm/s (cu Turbo Flash)