Magnetom Vida

Îmbrățișați natura umană în 3T

MAGNETOM Vida, primul scaner RMN 3T cu tehnologie BioMatrix, reflectă natura umană și setul unic de provocări cu care se confruntă fiecare pacient RMN. Acceptând aceste provocări, depășim variabilitatea pacientului, inaugurând o schimbare de paradigmă în domeniul RMN. Rezultatul: mai puține scanări repetate, programe previzibile și examinări personalizate consistente și de înaltă calitate pentru practica clinică de rutină de vârf, precum și pentru cercetarea clinică.

Caracteristici și beneficii

myExam Companion

myExam Companion elimină barierele operațiunilor RMN complexe cu o nouă filozofie a modului de lucru cu RMN.

Putere de gradient, până la 60/200, simultan cu o putere de amplificare de 11000 CP.

Noul nivel de putere de gradient la 70 cm este de până la 60/200 gradient XT, care oferă simultan un raport semnal-zgomot cu până la 25% mai mare în imagistica ponderată prin difuzie.

Bobine 3T cu densitate ultra-înaltă

Noua generație de bobine cu densitate ultra-înaltă oferă o precizie, flexibilitate și viteză mai mari. Cu noile bobine UltraFlex cu 18 canale, de exemplu, studiile ulnare greoaie și consumatoare de timp pot fi accelerate de trei ori, în timp ce, în același timp, rezoluția spațială poate fi mărită.

Turbo Lux

Noile pachete de accelerare Turbo Suite permit examinări clinice de rutină cu 50% mai rapide.

Aplicații de respirație liberă cu Inline Compressed Sensing (disponibile în Turbo Suite Elite)

Mulți copii, vârstnici sau pacienți foarte bolnavi pot să nu fie capabili să își țină respirația suficient de mult timp pentru un studiu dinamic al ficatului cu contrast sau pentru un studiu cardiac complet. Compressed Sensing marchează o schimbare de paradigmă în practica clinică a imagisticii cardiace și corporale.

Masă de andocare BioMatrix cu suport eDrive și AutoDocking

Cu masa atașabilă BioMatrix, suportul eDrive oferă asistență motorizată, astfel încât orice tehnician de laborator poate muta cu ușurință chiar și cel mai greu pacient către și de la scaner.

Interfețe BioMatrix, panouri tactile pentru poziționarea ușoară și rapidă a pacientului

Cu o singură atingere a noului ecran Select&GO, pacienții pot fi poziționați cu 30% mai repede decât în 2, cu o precizie reproductibilă bazată pe modelul corporal de referință BioMatrix. Pur și simplu selectați zona sau organul care urmează să fie scanat pentru poziționarea fiabilă a pacientului cu o singură atingere.

Acordor BioMatrix cu tehnologie CoilShim și SliceAdjust

În IRM, anatomia unui pacient are anumite consecințe fizice, cum ar fi distorsionarea uniformității câmpului, ceea ce duce la o calitate insuficientă a imaginii. Tunerii BioMatrix utilizează tehnologia CoilShim și SliceAdjust pentru a se adapta la zonele anatomice complexe: oferind imagini de înaltă calitate fiabile și reproductibile pentru toți pacienții. Tehnologia CoilShim ajută la evitarea scanărilor repetate prin îmbunătățirea semnificativă a saturației grăsimii și a DWI în zona capului/ gâtului.

Senzori BioMatrix - Anticiparea mișcării pentru rezultate de înaltă calitate

Complet integrați în arhitectura sistemului, senzorii BioMatrix înregistrează mișcările respiratorii și cardiace 3 , ceea ce sporește consistența și lasă utilizatorului libertatea de a selecta cea mai bună strategie de examinare. Această combinație asigură rezultate de calitate.

Gestionarea eficientă a energiei cu Eco-Power

Economisiți până la 30% din energie în comparație cu media din industrie prin gestionarea inteligentă a componentelor consumatoare de energie în timpul pauzelor de scanare și în modul standby. Acest lucru face ca MAGNETOM Vida să fie cel mai eficient din punct de vedere energetic scanner RMN din clasa sa.

Determinare profundă

Includerea de imagini mai clare este mai rapidă ca niciodată.

Obțineți întreaga performanță 3T cu o putere magnetică și de gradient de neegalat

RMN 3T este sinonim cu RMN clinic de înaltă performanță. Se așteaptă ca RMN 3T să depășească și să redefinească limitele a ceea ce este posibil în imagistica de diagnosticare.

Brand nou magnet 3T

MAGNETOM Vida este dotat cu noul magnet 3T, care asigură o omogenitate excelentă pe întregul volum de măsurare și un câmp vizual mare de 55 x 55 x 50 cm³. Rezultatul: examinări rapide, cu o saturație sigură și robustă a grăsimii pe întregul volum de imagine, ceea ce este deosebit de important în zonele abdominale sau necentrale.

Noul nivel de putere al gradientului

Cu o intensitate a gradientului de până la 60/200 simultan, care asigură un raport semnal-zgomot cu până la 25% mai mare în imagistica ponderată prin difuzie, MAGNETOM Vida oferă puterea de cercetare a RMN, dar acum într-un cadru de 70 cm ușor de utilizat de către pacienți.

Gestionarea economică a energiei

Gestionarea inteligentă a energiei oprește componentele consumatoare de energie în timpul pauzelor de scanare - EcoPower oprește capul rece în modul de așteptare, ceea ce duce la economii de energie de până la 30% în comparație cu media din industrie (media COCIR pentru furnizorii de RMN).

Obțineți adevărata performanță 3T cu Turbo Suite și myExam Companion

MAGNETOM Vida combină performanțele 3T reale și face din scanările rapide și examinările prin apăsarea unui buton o realitate clinică. În centrul vitezei sale impresionante de achiziție a datelor se află tehnologiile noastre exclusive : revoluționare de accelerare (de exemplu, Simultaneaous Multi-Slice și Compressed Sensing) care scurtează toate examinările pentru întreaga gamă de scanări RMN clinice, păstrând în același timp calitatea rezultatelor.

Deep Resolve - mai rapid ca niciodată

Deep Resolve este o tehnologie de reconstrucție a imaginii bazată pe inteligență artificială care profită de rețele neuronale convoluționale care accelerează scanările RMN, făcându-le mai rapide ca niciodată. Scanările mai rapide sporesc eficiența fluxului de lucru și îmbunătățesc îngrijirea pacienților. Reconstrucția datelor brute în imagini Deep Resolve și achiziția foarte rapidă reprezintă un schimbător de joc în IRM, ajutând la generarea de informații utile care pot fi relevante din punct de vedere al diagnosticului. Open Interface 6 este conceput pentru a încuraja colaborarea și co-crearea într-un mediu digital protejat. Tehnologia Deep Resolve face încă un pas spre o lume mai sănătoasă pentru toți.
  • Neurologie

  • MSC

  • Coloana vertebrală

  • RMN al corpului

Utilizați noile capacități clinice ale 3T cu Inline Compressed Sensing

Cu Turbo Suite Elite, MAGNETOM Vida oferă acces la pacienții excluși anterior de la RMN din cauza stării lor medicale sau a complexității exorbitante a examinării. și permite examinări cu respirație liberă, contribuind la îmbunătățirea îngrijirii pacienților și la extinderea gamei de servicii. Procedurile semnificativ simplificate cu flux de lucru automatizat consolidează domeniile clinice cu potențial de creștere, cum ar fi IRM pentru întregul corp.

Utilizarea clinică

Consultați cercetarea personalizată de înaltă calitate în curs de desfășurare a MAGNETOM Vida și tehnologia noastră BioMatrix.
  • Neurologie

    Eficiență diagnostică remarcabilă cu RESOLVE cu DWI și DTI cu creier de înaltă rezoluție și eficiență sporită cu Simultaneous Multi-Slice (SMS).
    SMS RESOLVE
    PAT 2 SMS 2, b1000 | 1,0 х 1,0 х 4,0 мм3| TP 2:32 мин.
    • BioMatrix Head/Neck 64
  • Ortopedie

    Imagistică bilaterală de înaltă rezoluție a șoldului cu noile bobine UltraFlex în pediatrie - băiat de 8 ani.
    • Ультрафлекс большой 18
  • Imagistica abdominală

    Confort sporit pentru pacient datorită spiralelor de densitate foarte mare datorită păturii.
    • Contour 24 spirale
  • Imagistică cardiovasculară

    • BioMatrix Head/Neck 20
    • BioMatrix Spine 32


  • Vizualizare a întregului corp

    DWI superior pentru întregul corp cu BioMatrix SliceAdjust
    • BioMatrix Head/Neck 20
    • 2 х corp 18
    • BioMatrix Spine 72
    • Angiografie periferică 36

Detalii tehnice

Sistem magnetic

 

Intensitatea câmpului

3 Tesla

Diametrul găurii

70cm / 2.30ft cu gaura deschisă

Consumul de heliu

Tehnologie zero heliu

strălucitor

Pasiv și activ

 

 

Gradient de rezistență

XQ 45/200 gradienți simultan [2.03 MW]
XT 60/200 gradienți simultan [2,70 MW]

 

 

Tehnologie de radiofrecvență

 

Număr maxim de canale 77

204, 228

Numărul de canale independente ale receptorului care pot fi utilizate simultan într-o singură scanare și într-un singur câmp vizual, fiecare producând o imagine parțială independentă.

32, 64, 128

 

 

Consum de energie

Tehnologie Eco Power

 

 

Amplasare și instalare

 

Lungimea sistemului

186 cm / 6,10 ft de la scoarță

Greutatea sistemului (în stare de funcționare)

7,35 tone / 15 432,36 lbs

Dimensiunea minimă a camerei 8

31 m 2 / 333,68 sq. ft.