Magnetom Amira

MAGNETOM Amira cu tehnologie BioMatrix este noul nostru scaner de 1,5T care vă va ajuta să vă puneți în evidență unitatea, oferind imagini de înaltă calitate chiar și cu variabile complexe - indiferent de situație. Bazat pe BioMatrix și pe noua platformă syngo MR XA și echipat cu cele mai recente aplicații ale noastre, sistemul transformă cu adevărat modul în care vă îngrijiți pacienții, oferind rezultate reproductibile și de înaltă calitate pe care vă puteți baza - indiferent de situație.

Caracteristici și beneficii

Compressed Sensing

Studiile de respirație liberă care utilizează tehnologia Compressed Sensing îmbunătățesc atât experiența pacientului, cât și încrederea în diagnosticare și extind grupul de pacienți eligibili pentru RMN.

DotGO

Datorită inteligenței artificiale, DotGO îmbunătățește consistența și reproductibilitatea rezultatelor prin fluxuri de lucru automate și ghidate - indiferent de metoda de scanare.

BioMatrix

Tehnologia unică BioMatrix se adaptează automat la bio-variațiile pacientului.

System Start Timer

Cu System Start Timer, sistemul dumneavoastră pornește automat și este gata de scanare la timp, în fiecare zi.

Simultaneous Multi-Slice

Simultaneous Multi-Slice accelerează examinările neurologice și MSC de rutină.

anatomy adaptive Tim 4G coils

Noile bobine Tim 4G adaptabile anatomic asigură o mai bună potrivire și un confort sporit pentru pacient.

syngo MR XA

Platforma syngo MR XA oferă un mediu de utilizare nou și intuitiv pentru o productivitate sporită și un flux de lucru fluid.

GO applications

Aplicațiile GO, dovedite clinic, cu buton de apăsare pentru examinări ale creierului și genunchiului măresc randamentul pacienților.

Eco-Power

Gestionarea economică a energiei cu Eco-Power asigură economii de energie de până la 30%1 în modul standby al sistemului.

Contați pe o calitate constantă cu BioMatrix și DotGO

Fiecare pacient este unic. Variabilitatea și mișcarea pacientului pot face dificilă obținerea unei imagini RMN de diagnosticare. Inconsecvențele dintre operatori pot compromite și mai mult calitatea. Faptul că trebuie să re-scanării pacienților după o scanare eșuată nu numai că afectează satisfacția pacienților, ci și vă crește costurile. Cu MAGNETOM Amira și , vă puteți baza pe o calitate fiabilă și consecventă prin captarea mișcărilor respiratorii, adaptarea la zonele complexe ale corpului pentru a obține o omogenitate superioară și scurtarea timpilor de achiziție a imaginilor.

Contează pe certitudinea financiară care stimulează productivitatea tehnologiei

Găsirea unor modalități de a reconcilia creșterea productivității și reducerea costurilor, asigurând în același timp o îngrijire de înaltă calitate, reprezintă o provocare majoră în industria actuală a asistenței medicale. Volumul excesiv de muncă și costurile de operare pot duce la scăderea profiturilor din operațiunile RMN. MAGNETOM Amira cu BioMatrix oferă siguranță financiară prin creșterea randamentului pacienților și furnizarea de rezultate de înaltă calitate cu și - de asemenea, disponibil cu noi pachete. În plus, funcția Eco-Power reduce consumul de energie cu până la 30%1 atunci când sistemul se află în modul de așteptare.

Contează pe noi oportunități clinice prin utilizarea respirației libere

Pentru a ieși în evidență ca furnizor de servicii medicale, doriți să vă diferențiați instituția cu servicii RMN unice pentru a atrage mai mulți pacienți și specialiști. MAGNETOM Amira cu BioMatrix deschide noi oportunități clinice care extind accesul pacienților la examinări RMN avansate. oferă o experiență mai bună pentru pacienți, permițând examinări ale corpului și ale inimii cu respirație liberă, transformând astfel furnizarea de asistență medicală.

Utilizarea clinică

Consultați cercetarea personalizată de înaltă calitate în curs de desfășurare a MAGNETOM Vida și tehnologia noastră BioMatrix.

Ortopedie

Cavitatea abdominală

Imagistică a corpului întreg

Angiografie

Date tehnice

Sistem magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    1.5 Tesla

  2. Diametru

    Model cu deschidere de 60 cm

  3. Consumul de heliu

    Tehnologie cu zero combustie a heliului

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale

    96

  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă.

    16, 24

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului

    168,5 cm

  2. Greutatea sistemului (în stare de funcționare)

    4,56 tone

  3. Dimensiunea minimă a camerei

    < 27,5