MAGNETOM VIATO

Sistemele de sănătate se adaptează în mod constant la un mediu în continuă schimbare. În ciuda acestor circumstanțe dificile, furnizorii de servicii medicale se străduiesc să ofere pacienților o îngrijire mai rapidă și mai bună, indiferent unde se află aceștia.

MAGNETOM Viato.Mobile oferă servicii de înaltă calitate oriunde s-ar afla pacienții dumneavoastră. Acest aparat RMN mobil de 1,5 tone oferă flexibilitatea de a decide unde este cea mai mare nevoie de serviciile dumneavoastră RMN în fiecare zi. MAGNETOM Viato.Mobile nu face niciun compromis între mobilitate și performanță. Construit pe cea mai puternică platformă de 1,5T, MAGNETOM Viato.Mobile vă pune la dispoziție inteligența artificială avansată pentru a accelera și crește eficiența clinică. Datorită asistenței inteligente, sistemul vă însoțește la fiecare pas, liniștindu-vă în același timp pacienții. MAGNETOM Viato.Mobile oferă excelență clinică în mișcare.

O adevărată soluție mobilă

Acest scaner RMN mobil combină perfect mobilitatea și performanța pentru a oferi servicii RMN oriunde s-ar afla pacienții dumneavoastră.

Tehnologie BioMatrix

Senzorii BioMatrix anticipează mișcările pentru rezultate de înaltă calitate.

BioMatrix se adaptează la caracteristicile anatomice complexe pentru examinări fiabile.

Interfețele BioMatrix accelerează pregătirea pacientului pentru o eficiență sporită.

myExam Companion

myExam Companion elimină barierele operațiilor RMN complexe cu o nouă filozofie de operare RMN.

Împreună cu pilotul automat myExam, asistentul myExam și cabina myExam, acestea îi ajută pe utilizatori să obțină în mod eficient rezultate de înaltă calitate - indiferent de nivelul lor de experiență, de pacient sau de randament.

Metode de accelerare

Deep Resolve este o tehnologie de reconstrucție a imaginii bazată pe inteligență artificială care accelerează scanările RM, făcându-le mai rapide ca niciodată.

Tehnologiile noastre de accelerare Compressed Sensing și Simultaneous Multi-Slice MRI pot accelera scanările clinice de rutină cu 50%.

Tehnologia noastră principală de accelerare a RMN, Parallel Imaging, maximizează productivitatea și permite ca examinările de rutină să fie finalizate în 10-15 minute.

Sondaj de compresie

Examinările de respirație liberă cu ajutorul senzorilor comprimați îmbunătățesc experiența pacientului și extind gama de servicii.

Bobine anatomo-adaptive

Noi bobine anatomic-adaptive pentru un confort sporit al pacientului.

Design eficient din punct de vedere energetic

Reduceți consumul de energie cu 20% datorită modului Eco Power Mode și Eco Gradient Mode.

Neurologie

  • Deep Resolve Boost

    Deep Resolve Boost este prima noastră tehnologie de reconstrucție a datelor brute într-o imagine cu ajutorul învățării profunde, care oferă un SNR ridicat și accelerează în mod spectaculos imagistica.
  • Wave-CAIPI

    Fără a compromite calitatea imaginii, mult mai rapid. Reduce timpul de scanare a scanărilor SWI 3D de înaltă rezoluție. Util pentru detectarea hemoragiei cerebrale.
  • Caz de accident vascular cerebral avansat în mai puțin de 7 minute. Atunci când timpul este esențial.

    Un caz extins de accident vascular cerebral în mai puțin de 7 minute, cu toate secvențele relevante la o calitate ridicată a imaginii.

Ortopedie

  • Deep Resolve - mai rapid ca niciodată

    Deep Resolve este tehnologia noastră de reconstrucție a datelor brute într-o imagine cu ajutorul învățării profunde. Se aplică din cap până în picioare și poate fi combinată cu tehnologia noastră Simultaneous Multi-Slice (SMS) pentru o accelerare și mai mare.
  • Наклоняемая каталка BioMatrix Head/Neck 20

    Катушка BioMatrix Head/Neck 20 с системой CoilShim может наклоняться под разными углами, чтобы лучше приспособиться к пациентам. Пациенты с сильной болью или кифозом могут быть легко просканированы с помощью катушки, которая подстраивается под их состояние.

Cardiologie

  • MyoMaps

    MyoMaps oferă o cuantificare a miocardului pe bază de pixeli, din mers. Acum puteți identifica mai bine anomaliile miocardice globale și difuze (harta T1). Sau să afișați mai bine edemul cardiac (harta T2) și să îmbunătățiți detectarea timpurie a supraîncărcării cu fier (harta T2*).
  • BioMatrix Beat Sensor - declanșare cardiacă fără a fi nevoie de un ECG

    Imagine Cine cardiacă segmentată pe 4 camere cu senzor de șoc BioMatrix.

RMN al prostatei

  • Vizualizarea prostatei

    Vizualizarea de înaltă rezoluție a prostatei fără o bobină endorectală este posibilă chiar și cu un aparat mobil de 1,5T.

Caracteristici tehnice

Sistem magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    1.5 Tesla

  2. Diametru

    Design cu deschidere deschisă 70 cm

  3. Consumul de heliu

    Tehnologie cu zero combustie a heliului

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale

    204

  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă

    48

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului

    145 cm

  2. Greutatea sistemului (în stare de funcționare)

    4.99 tone

  3. Dimensiunea minimă a camerei

    28 m²