MAGNETOM Aera

Furnizorii de servicii medicale din întreaga lume sunt supuși unei presiuni tot mai mari pentru a face față la două forțe contradictorii: furnizarea de asistență medicală de înaltă calitate în condițiile unor finanțe tot mai reduse. Numărul de scanări RMN continuă să crească, deoarece RMN continuă să își dovedească valoarea de diagnosticare și să se extindă în domenii clinice în creștere. În același timp, rambursarea globală continuă să scadă. MAGNETOM Aera este un RMN de 1,5T conceput pentru a transforma aceste provocări în oportunități.

Neurologie

  • Profitați de protocoalele rapide și de examinările mai silențioase pentru pacienții recalcitranți. Adaptați-vă la o gamă largă de pacienți cu o SNR superioară. Suita Neuro MAGNETOM Aera a dumneavoastră include protocoale avansate pentru imagistica de difuzie, imagistica de perfuzie și fMRI. Motorul Brain Dot Engine ajută la îmbunătățirea consistenței, inclusiv atunci când condițiile se schimbă în timpul studiului.

    • T1 FLASH, 288 matrix, SL 5 mm, TR 200, TE 4.8, TA 43 s

Ortopedie

  • Ortho Suite vine standard cu un set complet de protocoale pentru imagistica articulară, inclusiv pentru coloană. Fluxurile de lucru personalizabile ale DotGO includ AutoAlign și AutoCoverage pentru planificarea genunchiului, șoldului, umărului și MPR pentru măsurători 3D rapide și reformatare multiplanară 3D Inline. WARP4 și Advanced WARP oferă funcția de reducere a artefactelor de susceptibilitate necesară pentru implanturile metalice condiționate de RMN.

    • PD TSE FatSat, GRAPPA 2, 512 matrix, SL 3 mm, TR 3000, TE 34, TA 1:57 min

RMN al corpului

  • FREEZEit ajută la depășirea mișcării și a dezalinierii, deschizând noi posibilități de diagnosticare. Abdomen Dot Engine oferă fluxuri de lucru standardizate și eficiente pentru partea superioară a abdomenului. În plus, sunt oferite protocoale ultra-rapide de înaltă rezoluție în 2D și 3D pentru abdomen, pelvis, colonografie prin rezonanță magnetică, MRCP, urografie renală și rezonanță magnetică dinamică.

    • 3D T1 VIBE, GRAPPA 3, 288 matrix,SL 1.8 mm, TR 3.7, TE 1.7, TA 20 s

Cardiologie

  • Suita Cardiac Suite acoperă aplicații complete de cardiologie de rutină 2D, de la morfologia și funcția ventriculară până la caracterizarea țesuturilor. MyoMaps oferă un strat suplimentar de informații valoroase pentru diagnosticare, chiar și despre modificări minore în compoziția țesuturilor - din mers. Sistemul integrat de ghidare DotGO vă permite să faceți din cardiogramă parte din practica dumneavoastră clinică. Cardiac Dot Engine simplifică localizarea cardiacă completă cu AutoAlign Heart.

Angiografie

  • Cu Angio Suite, se poate efectua o angiografie prin rezonanță magnetică superioară pentru a vizualiza arterele și venele cu sau fără substanță de contrast. La scanarea cu substanță de contrast, Angio Dot Engine ajută la optimizarea timpului de administrare a bolusului pentru fiecare examen. Grafica în timp real și comenzile AutoVoice ajută utilizatorul să organizeze timpii ideali de respirație, scanare și administrare a agentului de contrast.

    • 3D FLASH ToF, MIP, GRAPPA 2, 320 matrix, SL 1.3 mm,TR 27, TE 7, TA 6:52 min

IRM de sân

  • De la imagistica clinică la ghidarea biopsiei, vă puteți baza pe o gamă largă de bobine de sân și pe o calitate excelentă a imaginii. Diferențierea excelentă a țesuturilor moi, protocoalele personalizate, precum și imagistica multiplanară flexibilă permit o evaluare rapidă, ușoară și reproductibilă a examinărilor RMN la sân. Breast Dot Engine oferă diverse fluxuri de lucru pentru a optimiza calitatea și consistența imaginii.

RMN al prostatei

  • RMN-ul de prostată utilizează bobine de suprafață cu canale înalte pentru a oferi o metodă neinvazivă și foarte precisă pentru detectarea precoce a cancerului de prostată. MAGNETOM Aera vă oferă un portofoliu complet de soluții pentru încredere în evaluarea cancerului de prostată, de la bobine, aplicații de scanare, software de citire și raportare până la instrumente de monitorizare a terapiei.

    • T2 TSE Restore, GRAPPA 2, with BLADE, 320 matrix, SL 3 mm, TR 2600, TE 126, TA 2:30 min

RMN în pediatrie

  • Timpul de relaxare tisulară în pediatrie este foarte diferit de timpul de relaxare tisulară la adulți. Motivele pentru aceste diferențe sunt dezvoltarea țesutului, dimensiunea corpului, frecvența cardiacă mai mare și respectarea comenzilor de oprire respiratorie. Cu MAGNETOM Aera, protocoalele pot fi adaptate pentru imagistica la sugari.

    • REVEAL, T2 STIR, b-value 800, inverted, 5 steps, GRAPPA 2, SL 5 mm, TR 15400, TE 75, TI 180, TA 0.02 s/slice

Oncologie

  • MAGNETOM Aera's Onco Suite include un set de secvențe, protocoale și instrumente de evaluare pentru a ajuta utilizatorii să efectueze evaluări detaliate ale diferitelor tipuri de cancer. Obțineți o acoperire a întregului corp pentru stadializarea metastazelor într-o singură mișcare continuă cu ajutorul motorului TimCT Onco Dot Engine. Împreună cu sistemul integrat de ghidare Dot, această tehnologie inovatoare crește randamentul pacienților și oferă o calitate superioară a imaginii.

Caracteristici tehnice

Sistem magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    1.5 Tesla

  2. Diametru

    Design cu deschidere deschisă 70 cm

  3. Lungimea câmpului magnetic

    137 cm

  4. Consumul de heliu

    Tehnologie cu zero combustie a heliului

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale
    204
  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă
    24, 48, 64

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului
    145 cm
  2. Greutatea sistemului (în stare de funcționare)
    4.8 tone
  3. Dimensiunea minimă a camerei

    30 m²