Magnetom Sempra

Piața serviciilor medicale trece prin schimbări fundamentale. Furnizorii de servicii medicale trebuie să ofere rezultate mai bune pentru mai mulți pacienți, la costuri mai mici, în ciuda lipsei de personal calificat. Siemens Healthineers înțelege această provocare. Noul scaner MAGNETOM Sempra de 1,5 Tesla oferă răspunsuri la aceste provocări

Caracteristici și beneficii

Atingerea succesului zilnic este rezultatul multor succese mici care se acumulează și conduc la rezultatele pe care le doriți. MAGNETOM Sempra este conceput pentru a face exact acest lucru, oferind în mod constant o calitate ridicată, îmbunătățind capacitățile clinice și oferindu-vă siguranță financiară. Examinările creierului, coloanei vertebrale și MSC reprezintă 75%1 din cazurile zilnice de rutină. Pentru aceste examinări, MAGNETOM Sempra este echipat în mod ideal pentru a asigura o coerență fiabilă cu cele trei fluxuri de lucru Dot incluse în pachetul standard, inclusiv grupuri de pacienți greu accesibile. Combinat cu examinări mai rapide, costuri de operare reduse și un nou concept de servicii inovator, MAGNETOM Sempra asigură un cost total de proprietate mai mic și, prin urmare, succesul dumneavoastră zi de zi.

Calitate constantă în fiecare zi datorită fluxului de lucru automatizat DotGo

Fiecare pacient este unic. Personalul se poate schimba. Strategiile flexibile și fluxurile de lucru eficiente vă ajută să evitați neconcordanțele în examinări care pot compromite productivitatea. MAGNETOM Sempra simplifică procesele și oferă profesioniștilor din domeniul sănătății un control și o flexibilitate completă prin intermediul fluxurilor de lucru automatizate. În plus, funcția AutoAlign oferă rezultate consecvente și reproductibile în funcție de anatomia pacientului.

Noi oportunități clinice în fiecare zi datorită celor mai recente aplicații

Concurența locală în creștere, pacienții bine informați și nevoia constantă de a atrage recomandări fac mai important ca niciodată să vă diferențiați serviciile cu. De exemplu, aparatele avansate WARP2, ultralight, și Quiet Suite permit examinarea grupurilor de pacienți excluși anterior (de exemplu, pacienții cu implanturi metalice, pacienții vârstnici cu dureri, pacienții anxioși), asigurând în același timp o experiență pozitivă pentru pacient și obținând imagini de înaltă calitate diagnostică.

Utilizarea clinică

Obțineți o rezoluție ridicată, profitați de protocoale mai rapide și de studii mai silențioase pentru pacienții recalcitranți.
  • Neurologie

    Obțineți o rezoluție înaltă, profitați de protocoale rapide și studii mai silențioase pentru pacienții recalcitranți. Neurocomputerul MAGNETOM Sempra include protocoale avansate pentru imagistică de difuzie, imagistică de perfuzie și fMRI. Motorul Brain Dot Engine ajută la îmbunătățirea consistenței, chiar dacă condițiile se schimbă în timpul studiului.
  • Ortopedie

    Ortho Suite include o colecție completă de protocoale pentru imagistica articulațiilor, inclusiv a coloanei vertebrale. Bobinele Tim 4G cu densitate ultra-înaltă pentru imagistica MSC îmbunătățesc SNR și acoperirea anatomică. Protocoale dedicate care includ diverse tehnici, cum ar fi high throughput, înclinarea unghiului de vizualizare și Advanced WARP.
  • Imagistica întregului corp

    O nouă certitudine în IRM corporală: FREEZEit ajută la depășirea mișcării și deschide o multitudine de posibilități de diagnosticare. Abdomen Dot Engine oferă fluxuri de lucru standardizate, eficiente și cuprinzătoare pentru partea superioară a abdomenului, cu o calitate excelentă a imaginii. Iar cu LiverLab, puteți cuantifica ficatul în mod neinvaziv, "din mers".
  • Cardiologie

    Suita Cardiac Suite acoperă aplicații complete de cardiologie de rutină 2D, de la morfologia și funcția ventriculară până la caracterizarea țesuturilor. MyoMaps oferă un strat suplimentar de informații valoroase pentru diagnosticare, chiar și despre modificări minore în compoziția țesuturilor - din mers. Ghidarea integrată DotGO ajută ca cardiologia să facă parte din rutina dumneavoastră clinică. Cardiac Dot Engine simplifică localizarea cardiacă completă cu AutoAlign Heart.
  • Angiografie

    Cu Angio Suite, se poate efectua o angiografie prin rezonanță magnetică superioară pentru a vizualiza arterele și venele cu sau fără substanță de contrast. La scanarea cu substanță de contrast, Angio Dot Engine ajută la optimizarea timpului de administrare a bolusului pentru fiecare examen. Grafica în timp real și comenzile AutoVoice ajută utilizatorul să organizeze timpii ideali de respirație, scanare și administrare a agentului de contrast.
  • RMN de sân

    MAGNETOM Sempra oferă o gamă largă de protocoale, de la cele clinice la biopsie, inclusiv scanări de diagnostic standard, evaluarea implanturilor, inclusiv suprimarea siliconului și biopsie. Diferențierea excelentă a țesuturilor moi și imagistica multiplanară flexibilă permit examinări RMN rapide, ușoare și reproductibile ale sânului. Breast Dot Engine oferă diverse fluxuri de lucru pentru a optimiza calitatea și consistența imaginii.
  • RMN al prostatei

    Datorită combinației de bobine de înaltă densitate pentru coloană vertebrală și bobine de matrice corporală, numai MAGNETOM Sempra oferă o imagistică multiparametrică excelentă a prostatei în ceea ce privește morfologia, fiziologia și funcția. Împreună cu soluții dedicate de citire și raportare, fluxul de lucru al RMN-ului de prostată acoperă toate aspectele.
  • RMN în pediatrie

    Timpul de relaxare tisulară în pediatrie este foarte diferit de timpul de relaxare tisulară la adulți. Motivele pentru aceste diferențe sunt dezvoltarea țesutului, dimensiunea corpului, frecvența cardiacă mai mare și respectarea comenzilor de oprire respiratorie. Cu MAGNETOM Sempra, protocoalele pot fi adaptate pentru imagistica la sugari.
  • Oncologie

    MAGNETOM Sempra's Onco Suite conține un set de secvențe, protocoale și instrumente de evaluare care ghidează utilizatorii în evaluarea detaliată a diferitelor afecțiuni oncologice. Împreună cu ghidarea la bord DotGO, această tehnologie inovatoare mărește randamentul pacienților și oferă o calitate superioară a imaginii.

Caracteristici tehnice

Sistem magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    1.5 Tesla

  2. Diametru

    60 cm

  3. Consumul de heliu

    Tehnologie cu zero combustie a heliului

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale

    96

  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă

    8, 16

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului

    171 cm

  2. Greutatea sistemului (în stare de funcționare)

    4,55 tone

  3. Dimensiunea minimă a camerei

    28 m²