Magnetom Lumina

MAGNETOM Lumina este noul sistem de 3T cu deschidere care vă permite să oferiți performanța, reproductibilitatea și satisfacția pacienților pe care le cereți de la RMN cu încredere deplină. Dispunând de tehnologia noastră RMN de primă clasă, MAGNETOM Lumina combină tehnologia unică BioMatrix, noua platformă software syngo MR XA și suita noastră exclusivă Turbo Suite pentru a transforma radical furnizarea de asistență medicală.

Caracteristici și beneficii

Noile pachete de accelerare Turbo Suite pot accelera cu până la 50% testele clinice de rutină.
Deep Resolve este o tehnologie de reconstrucție a imaginii bazată pe inteligență artificială care accelerează imagistica prin rezonanță magnetică, făcând-o mai rapidă ca niciodată.
Ofertele de servicii inovatoare, inclusiv diagnosticarea la distanță bazată pe inteligență artificială, vă mențin sistemul disponibil.
Cu myExam Assist, MAGNETOM Lumina suportă proceduri de scanare foarte standardizate și reproductibile pentru peste 90% din toate cererile de examinare RMN în 10 regiuni ale corpului.
Tehnologiile GO bazate pe inteligența artificială sporesc randamentul pacienților.
syngo Virtual Cockpit oferă un suport revoluționar pentru scanarea de la distanță pentru rezultate standardizate în întreaga flotă de sisteme RM.
Tehnologia unică BioMatrix se adaptează automat la bio-variațiile pacientului.
Innovision, o soluție revoluționară de informare și divertisment pentru pacienți, cu o reducere a zgomotului de înaltă performanță, redefinește experiența de wellness.
Portofoliul nostru unic de bobine centrat pe pacient, bazat pe tehnologia BioMatrix și Tim 4G, îi face pe pacienți să se simtă mai confortabil.
Tunerii unici ai BioMatrix se adaptează la anatomiile complexe, oferind o uniformitate și o saturație superioară a grăsimii.
Noul magnet 3T cu un orificiu deschis de 70 cm și o suprafață mare de 55 x 55 x 50 cm3 FoV.

Creșterea productivității

MAGNETOM Lumina este proiectat cu performanța în minte, încorporată în ADN-ul său. O componentă importantă este noua noastră tehnologie revoluționară de accelerare. Deep Resolve este o tehnologie de reconstrucție a imaginii bazată pe inteligență artificială care profită de rețele neuronale convoluționale care accelerează scanările RM, făcându-le mai rapide ca niciodată. Împreună cu tehnologia de accelerare, MAGNETOM Lumina atinge obiectivul de a reduce timpul total petrecut de un pacient în clinică. MAGNETOM Lumina oferă inovații remarcabile suplimentare pentru a îmbunătăți eficiența fluxului de lucru. Cu ajutorul tehnologiei GO, a suportului Deep Resolve și a inteligenței artificiale și a inovațiilor noastre, numeroase etape ale fluxului de lucru care consumă timp sunt reduse semnificativ prin automatizare, oferindu-vă încredere deplină în creșterea productivității.

Asigurarea unor rezultate reproductibile

MAGNETOM Lumina este cheia pentru un standard superior de rezultate de diagnosticare consecvente în unitatea dumneavoastră. Cu un sistem unic pentru zece regiuni ale corpului3 și un sistem inovator care asigură o standardizare și o reproductibilitate ridicată a rezultatelor scanării. Având ca obiectiv uniformizarea întregului parc RMN, platforma noastră software unificată syngo MR XA și sistemul revoluționar 2 sunt cheia pentru a debloca potențialul enorm al instituției dumneavoastră, oferind încredere deplină în reproductibilitatea rezultatelor dumneavoastră.

Asigurarea satisfacției pacienților

MAGNETOM Lumina îi face pe pacienți să se simtă mai relaxați. Datorită unei soluții revoluționare de infotainment intraluminal și de anulare a zgomotului, anxietatea pacientului este înlocuită de încredere și confort. Iar cu tehnologia unică centrată pe pacient a BioMatrix și Tim 4G, pregătirile și scanările sunt mult simplificate și scurtate, asigurând o încredere totală în satisfacția pacientului.

Utilizarea clinică

Neurologie

  • Deep Resolve Sharp - dublează rezoluția în plan pentru o claritate îmbunătățită
  • T1 MPRAGE cu bobina de înclinare BioMatrix Head/Neck 20 tilt coil
  • GOBrain - screening-ul creierului cu un buton în 5 minute
  • 3D Petra cu sistem Quiet Suite pentru reducerea presiunii sonore
  • Vizualizarea tensorului de difuzie cu Turbo Suite Excelerate
  • Perfuzie îmbunătățită fără contrast cu PCASL

Ortopedie

  • Deep Resolve Gain & Sharp - reduceți timpul de filmare și dublați în același timp rezoluția în plan
  • Vizualizarea întregii coloane vertebrale cu un z-FoV mare de 50 cm
  • Vizualizarea coloanei vertebrale cu BioMatrix Tuner: CoilShim
  • Vizualizarea cotului descentrat cu bobina UltraFlex 18
  • Vizualizarea umărului cu Turbo Suite Excelerate
  • GO genunchi 3D

Cavitatea abdominală

  • Imagistica de difuzie cu BioMatrix Tuner: SliceAdjust
  • Imagistică abdominală cu z-FoV mare 50 cm
  • 3D VIBE Dixon Water с Turbo Suite Essential
  • Începeți respirația cu BioMatrix Respiratory Senso
  • Începeți să respirați cu senzorul respirator BioMatrix

Prostată

  • Imagistica prostatei cu BioMatrix Body 12

Caracteristici tehnice

Sistem magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    3 Tesla

  2. Diametru

    Design cu deschidere deschisă 70 cm

  3. Consumul de heliu

    Tehnologie cu zero combustie a heliului

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale

    180

  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă

    32

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului

    186 cm

  2. Greutatea sistemului (în stare de funcționare)

    7,35 tone

  3. Dimensiunea minimă a camerei

    31 m²