Magnetom Skyra

Furnizorii de servicii medicale din întreaga lume sunt supuși unei presiuni tot mai mari pentru a face față la două forțe contradictorii: furnizarea de asistență medicală de înaltă calitate în condițiile unor finanțe tot mai reduse. Numărul de scanări RMN continuă să crească, deoarece RMN continuă să își dovedească valoarea de diagnosticare și să se extindă în domenii clinice în creștere1. În același timp, rambursarea globală continuă să scadă. MAGNETOM Skyra este un RMN 3T conceput pentru a transforma aceste provocări în oportunități.

Caracteristici și beneficii

Costurile tot mai mari ale asistenței medicale și populația în schimbare a pacienților conduc la creșterea cererii de standardizare și eficiență. Cu o gamă completă de aplicații de rutină și avansate, MAGNETOM Skyra vă permite să faceți față acestor provocări. Îmbunătățiți-vă procesele printr-o mai mare standardizare și extindeți-vă capacitățile clinice prin oferirea de noi servicii.

Utilizarea clinică

  • Neurologie

    Profitați de protocoalele rapide și de studiile mai silențioase pentru pacienții cu dificultăți. Adaptați-vă la o gamă largă de pacienți, beneficiind în același timp de un SNR superior atât pentru imagistica clinică, cât și pentru cea de investigație, cum ar fi cu sistemul Head/Neck 64. Neurocomputerul MAGNETOM Skyra include protocoale avansate pentru imagistică de difuzie, imagistică de perfuzie și fMRI. Brain Dot Engine ajută la îmbunătățirea consistenței, inclusiv atunci când condițiile se schimbă în timpul studiului.
  • Ortopedie

    Ortho Suite vine standard cu un set complet de protocoale pentru imagistica articulațiilor, inclusiv a coloanei vertebrale. Bobinele Tim 4G cu densitate ultra-înaltă pentru imagistica MSC îmbunătățesc SNR și acoperirea anatomică. Fluxurile de lucru personalizabile DotGO includ AutoAlign și AutoCoverage pentru planificarea genunchiului, șoldului, umărului și MPR pentru măsurători 3D rapide și remodelare multiplanară 3D Inline. WARP și Advanced WARP oferă o funcție de reducere a artefactelor de susceptibilitate (de exemplu, cele necesare pentru implanturile metalice condiționate de RMN).
  • Imagistica întregului corp

    FREEZEit ajută la depășirea mișcării și a dezalinierii, deschizând noi posibilități de diagnosticare. Abdomen Dot Engine oferă fluxuri de lucru standardizate și eficiente pentru partea superioară a abdomenului. În plus, sunt oferite protocoale ultra-rapide de înaltă rezoluție în 2D și 3D pentru abdomen, pelvis, colonografie prin rezonanță magnetică, MRCP, urografie renală și rezonanță magnetică dinamică.
  • Cardiologie

    Suita Cardiac Suite acoperă aplicații complete de cardiologie de rutină 2D, de la morfologia și funcția ventriculară până la caracterizarea țesuturilor. MyoMaps oferă un nivel suplimentar de informații valoroase pentru diagnosticare, chiar și despre modificări minore în compoziția țesuturilor - din mers. Sistemul integrat de ghidare DotGO vă permite să faceți din cardiogramă parte din practica dumneavoastră clinică. Cardiac Dot Engine simplifică localizarea cardiacă completă cu AutoAlign Heart.
  • Angiografie

    Cu Angio Suite, se poate efectua o angiografie prin rezonanță magnetică superioară pentru a vizualiza arterele și venele cu sau fără substanță de contrast. La scanarea cu substanță de contrast, Angio Dot Engine ajută la optimizarea timpului de administrare a bolusului pentru fiecare examen. Grafica în timp real și comenzile AutoVoice ajută utilizatorul să organizeze timpii ideali de respirație, scanare și administrare a agentului de contrast.
  • IRM de sân

    Interfața Tim Coil vă permite să utilizați o varietate de bobine de sân, oferind opțiuni flexibile de imagistică mamară pentru a satisface diferite nevoi ale clienților. De la imagistica clinică la ghidarea biopsiei, vă puteți baza pe o gamă largă de bobine mamare și pe o calitate excelentă a imaginii. În plus, deschiderea de 70 cm a MAGNETOM Skyra vă permite să găzduiți mai multe paciente în mod confortabil. Breast Dot Engine oferă diverse fluxuri de lucru pentru a optimiza calitatea și consistența imaginii.
  • RMN al prostatei

    RMN-ul de prostată utilizează bobine de suprafață cu canale înalte pentru a oferi o metodă neinvazivă și foarte precisă pentru detectarea precoce a cancerului de prostată. Bobina Body 60 poate reduce timpul de scanare cu până la 20%, contribuind la o mai mare eficiență în unitatea dumneavoastră. Cu MAGNETOM Skyra, obțineți un portofoliu complet de soluții pentru încredere în evaluarea cancerului de prostată, de la bobine, aplicații de scanare, software de citire și raportare până la instrumente de monitorizare a terapiei.
  • RMN în pediatrie

    Timpul de relaxare tisulară în pediatrie este foarte diferit de timpul de relaxare tisulară la adulți. Motivele pentru aceste diferențe sunt dezvoltarea țesutului, dimensiunea corpului, ritmul cardiac mai ridicat și respectarea comenzilor de menținere a respirației. MAGNETOM Skyra dispune de protocoale care pot fi adaptate pentru imagistica la sugari.
  • Oncologie

    Pachetul Onco de la MAGNETOM Skyra include un set de secvențe, protocoale și instrumente de evaluare care îi ajută pe utilizatori să efectueze evaluări detaliate ale diferitelor tipuri de cancer. Obținerea acoperirii întregului corp pentru stadializarea metastazelor într-o singură mișcare continuă cu ajutorul motorului TimCT Onco Dot Engine. Împreună cu sistemul integrat de ghidare Dot, această tehnologie inovatoare crește randamentul pacienților și oferă o calitate superioară a imaginii.

Caracteristici tehnice

Sistemul magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    3 Tesla

  2. Diametru

    Design cu deschidere deschisă 70 cm

  3. Consumul de heliu

    Tehnologie cu zero combustie a heliului

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale

    204

  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă

    24, 48, 64, 128

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului

    173 cm

  2. Greutatea sistemului (în stare de funcționare)

    7,3 tone

  3. Dimensiunea minimă a camerei

    31 m²