Magnetom Terra.X

De la introducerea sa, RMN 7T a devenit un instrument esențial pentru oamenii de știință și clinicieni pentru a depăși limitele imagisticii de diagnosticare. Pentru a valorifica întregul potențial al 7T, trebuie să regândim principiile IRM.

MAGNETOM Terra.X* introduce următoarea generație de RMN 7T, care vă va permite să faceți diferența pentru cele mai dificile întrebări clinice. Cu tehnologia revoluționară Ultra IQ, MAGNETOM Terra.X va elibera întregul potențial al celor 7 Tesla. Bazată pe prima arhitectură de transmisie paralelă dinamică din lume, tehnologia Ultra IQ oferă o claritate a imaginii fără precedent, permițându-vă să evaluați cu încredere cele mai fine detalii patologice. Combinat cu funcțiile de amplificare ale sistemului nostru Deep Resolve, bazat pe inteligență artificială, MAGNETOM Terra.X va duce, în cele din urmă, rutina dvs. clinică la un alt nivel. Și, pentru a asigura o tranziție fără probleme de la fluxul de lucru din cercetare la cel clinic, platforma integrată Open Recon3 vă permite să efectuați reconstrucții personalizate direct pe scaner. MAGNETOM Terra.X va schimba viețile medicilor și oamenilor de știință.

Caracteristici și beneficii

Utilizarea întregului potențial al unui RMN 7T

Mai rapid ca niciodată

Calitate impresionantă a imaginilor

O platformă puternică

O fereastră în știința fiziologică

O nouă realitate în știință

Utilizați întregul potențial al RMN-ului 7T

Performanțele superioare la 7 Tesla deschid oportunități pentru noi cercetări clinice. Dar pentru a exploata pe deplin potențialul acestui avantaj inerent, sunt necesare tehnologii speciale de câmp ultra-înalt. Cu tehnologia Ultra IQ, MAGNETOM Terra.X* va prezenta o soluție inovatoare care oferă o uniformitate și o calitate a imaginii fără precedent la 7 Tesla. Tehnologia Ultra IQ combină trei inovații sinergice pe întregul continuum de transmisie și recepție, care, împreună, au ca rezultat un nou nivel de claritate a imaginii.

PTx dinamic

Prima arhitectură de transmisie paralelă dinamică din lume oferă o omogenitate a radiațiilor de neegalat la 7 Tesla prin optimizarea individuală a opt canale de transmisie pentru fiecare pacient. Această tehnologie revoluționară va oferi noi beneficii clinice prin uniformitatea sporită.

Model de lucru cu pacienții

Modelul de performanță a pacientului vă permite să maximizați performanța pTx-ului nostru dinamic pentru fiecare pacient. Bazat pe un sistem extins de modelare, acest model vă permite să optimizați impulsurile transmise pentru Dynamic pTx în funcție de pacient.

Deep RxE

Deep RxE - Deep Reception Enhancer utilizează puterea inteligenței artificiale pentru a obține o uniformitate de recepție de neegalat. Rețeaua sa neuronală profundă este antrenată pentru a elimina eterogenitatea rezultată din profilul de recepție.

Rezoluție profundă

Calitatea superioară a imaginii MAGNETOM Terra.X* va eclipsa RMN la intensități de câmp sub 7 Tesla și va permite noi perspective în probleme clinice complexe. Combinația dintre puterea și viteza tehnologiei Ultra IQ și Deep Resolve reprezintă o schimbare revoluționară în domeniul RMN clinic 7T. MAGNETOM Terra.X va permite examinări de rutină ale creierului complet și ale genunchiului cu o rezoluție de neegalat în mai puțin de 15 minute de scanare, permițând accesul mai multor pacienți care au nevoie la RMN 7T.

  • T1 MP2RAGE Compressed Sensing

    0.8 mm isotropic

    TA 05:11 min

    8Tx32Rx head coil

  • PD TSE

    PAT 4, Deep Resolve

    35 slices, 0.1 x 0.1 x 1.5 mm3

    TA 04:00 min

  • T2 TSE

    PAT 4, Deep Resolve

    65 slices, 0.2 x 0.2 x 2.0 mm3

    TA 02:23 min

  • Na UTE

    fused with T2 TSE

    3 mm isotropic

    TA 04:08 min

  • T2 TSE

    PAT 4, Deep Resolve

    50 slices, 0.1 x 0.1 x 1.5 mm3

    TA 03:58 min

  • TOF

    Compressed Sensing

    MIP, 0.3 mm isotropic

    TA 03:58 min

Magnet 7T

Fabricat de Siemens Healthineers

Open Recon

Reconstrucții ale clienților pe scaner

Deep Resolve

Accelerare bazată pe inteligență artificială

Tehnologia Ultra IQ

cu pTx dinamic

Rezistența gradientului

Până la 130 mT/m la 250 T/m/s

Caracteristici tehnice

Sistem magnetic

  1. Intensitatea câmpului

    7 Tesla

  2. Diametru

    60 cm

  3. Lungimea câmpului magnetic

    270 cm

Sistem RF

  1. Numărul maxim de canale

    32, 64

  2. Numărul de canale de recepție independente care pot fi utilizate simultan într-o scanare și într-un FoV, fiecare generând o imagine parțială independentă.

    32, 64

Amplasare și instalare

  1. Lungimea sistemului

    297 cm

  2. Dimensiunea minimă a camerei

    65 m²